Banjo Kerasan

Banjo të dizajneve më të reja ,modeleve të ndryshme , ku ju mund të kombinoni dhe kompletoni banjon e ëndrrave tuaja ,gjithashtu duke mos munguar cilësia dhe kualiteti.

ID e Produktit: 2036
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Banjo të dizajneve më të reja ,modeleve të ndryshme , ku ju mund të kombinoni dhe kompletoni banjon e ëndrrave tuaja ,gjithashtu duke mos munguar cilësia dhe kualiteti.

Informata shtese

Vendi

Lipjani

Materiale Shtëpiake_Hidrosanitari

Banjo

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Kerasan