Bateri Kuzhine e mesme Godanc

Bateri e mesme kuzhine Yims ka 1 vjet garancion dhe prodhohet në Turqi

ID e Produktit: 200037
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Bateri e mesme kuzhine Yims ka 1 vjet garancion dhe prodhohet në Turqi

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Yims

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Godanc