Bateri Union

Bateri të ndryshme për lavaman të banjove, lavaman të kuzhinave , për vaska etj , të kualitetit dhe dizajnit të lartë.

Përshkrimi i produktit

Bateri të ndryshme për lavaman të banjove, lavaman të kuzhinave , për vaska etj , të kualitetit dhe dizajnit të lartë.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Materiale Shtëpiake_Hidrosanitari

Bateri

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Union Çeramikë