Restaurant Lindi

Restaurant Lindi i vendosur në periferi të Prishtinës ju ofron një ambient të qetë për të kaluar qaste të rehatshme me familjet dhe shoqërinë tuaj. Ky restaurant posedon parkun në të cilin ju bënë të ndjeheni komod dhe të ndjeni freski, gjithashtu restaurant Lindi posedon edhe sallën e dasmave, një sallë moderne dhe të përshtatshme për oranizimin e dasmave, ahengjeve familjare e shoqërore.

Përshkrimi i produktit

Restaurant Lindi i vendosur në periferi të Prishtinës ju ofron një ambient të qetë për të kaluar qaste të rehatshme me familjet dhe shoqërinë tuaj. Ky restaurant posedon parkun në të cilin ju bënë të ndjeheni komod dhe të ndjeni freski, gjithashtu restaurant Lindi posedon edhe sallën e dasmave, një sallë moderne dhe të përshtatshme për oranizimin e dasmave, ahengjeve familjare e shoqërore.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Restaurant Lindi