Room caffe

Kafeteri


Kategoria: , , , .

Përshkrimi i produktit

Kafeteria Room Cafe, është një ndër kafeteritë më të frekuentuara në qytetin e Lipjanit, ajo njihet për oraganizimin profesional të mini koncerteve dhe ahengjeve të ndryshme shoqërore, Room Cafe përveq që është më e frekuentuara nga qytetarët e Lipjanit ajo njihet edhe si pikë ndalesa nga gjithë qytetarët e tjerë të Kosovës të cilët kohë pas kohe vizitojnë këtë qytet.

Informata shtese

Vendi

Lipjani

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Room Cafe