Kamina Flora

ID e Produktit: 70767325
Barkodi: 70767325

Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Flora Kamin u jep klientëve të saj mundësinë të zgjedhin për produktet nga Franca dhe Italia pa insistime dhe imponime krejt me deshirë në një gamë të gjerë të prodhimeve të zgjedhur ndër më të mirat në treg, me kushtet e blerjes më të dobishme. Sepse perveç cilësisë, edhe korrektesia me klienta është prioriteti jonë. Flora Kamin ka produkete nga marka të njohura si Invicta, Axis, Laudel,MCZ, Cera Design, Ruegg dhe Piazzetta

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Invicta, Axis, Laudel, MCZ, Cera Design, Ruegg, Piazzetta

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Flora Kamin