Shtëpiza Dell dhe HP On Line Computers

Shtëpiza DELL dhe HP me memorie dhe spicifikacione tjera të ndryshme sipas kërkesës së klientit.

ID e Produktit: 1654
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Shtëpiza DELL dhe HP me memorie dhe spicifikacione tjera të ndryshme sipas kërkesës së klientit.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Dell, HP

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: On Line Computers