Syri Yllit

ID e Produktit: 70322040
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Syri i Yllit është një kompani e cila u themelua në vitin 2006 në qytetin e Vitisë, kryesisht merret me shërbimet e internetit, kjo kompani njihet për shërbimet e saj korrekte dhe efikase me internet të shpejtë në çdo kohë. Syri Yllit ka një ekip profesional në këtë fushë i cili ju mirëpret gjithmonë duke ju ofruar shërbimet që ka me çmime të volitshme.

Informata shtese

Vendi

Viti

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Syri Yllit