Laminat Kaindl Lesna

Laminat të modeleve dhe ngjyrave të ndryshme nga marka Kaindl, i kualitetit dhe cilësisë së lartë.

ID e Produktit: 200071
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Laminat të modeleve dhe ngjyrave të ndryshme nga marka Kaindl, i kualitetit dhe cilësisë së lartë.

Informata shtese

Brendi

Kaindl

Ngjyra

Hirit, Krem, Druri, Kafe

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: LESNA