Llaminat Dino

Kompania Dino ofron edhe llaminat dhe parket të cilsisë dhe kualitetit të lartë nga brendet e mirnjohura Evropiane.

ID e Produktit: 121215
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Kompania Dino ofron edhe llaminat dhe parket të cilsisë dhe kualitetit të lartë nga brendet e mirnjohura Evropiane.

Informata shtese

Vendi

Lipjani

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Dino