Parket dhe Llaminat German Shop

Parket llaminat i njohur i markës Krono Original ® fokusohet në natyralitet në zhvillimin e produkteve të saj: parket laminati ynë është prodhuar nga materiale të kualitetit të lartë dhe përbëhet prej më shumë se 90 % dru. Dizajnerët e Original Krono ® kushtojnë vëmendje për detajet më të vogla në mënyrë që të theksojnë efektin shumedimensional të parket laminatit. Dekorimet e  Krono Original ® për parket laminat janë karakterizuar nga hija e tyre ,ngjyra e shkëlqyer e vërtetë e natyrës së strukturave sipërfaqësore dhe shkëlqimin e tyre të veçantë. Ne e arrijmë të gjithë këtë duke krijuar një përsëritje realiste të drurit të vërtetë.

ID e Produktit: 5860
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Parket llaminat i njohur i markës Krono Original ® fokusohet në natyralitet në zhvillimin e produkteve të saj: parket laminati ynë është prodhuar nga materiale të kualitetit të lartë dhe përbëhet prej më shumë se 90 % dru. Dizajnerët e Original Krono ® kushtojnë vëmendje për detajet më të vogla në mënyrë që të theksojnë efektin shumedimensional të parket laminatit. Dekorimet e  Krono Original ® për parket laminat janë karakterizuar nga hija e tyre ,ngjyra e shkëlqyer e vërtetë e natyrës së strukturave sipërfaqësore dhe shkëlqimin e tyre të veçantë. Ne e arrijmë të gjithë këtë duke krijuar një përsëritje realiste të drurit të vërtetë. Karakteristikat : me HDF (kunder lagështis), TWIN CLIK, për nxemje në dysheme,nuk rreshqet,mirëmbahet lehtë. Modelet: Mbi  35 dizajne ,Kualiteti Lme 31 rrotullime dhe 32 rrotullime ,Për shtëpia, zyra, Lokale afariste Restaurante etj..Trashësitë 7mm,8mm,12mm.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Krono Original

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: German Shop