Parket Lesna

Parket bambusi dhe bungu me kualitet të lartë.

ID e Produktit: 200072
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Parket bambusi dhe bungu me kualitet të lartë.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: LESNA