Lavatriqe Kuvilabi

Lavatriqe: IWSC 5105

Performanca:

Efikasitetin e energjisë klasë: Një
Lahen klasën Efikasiteti: Një
Efikasiteti Spin klasë: C
Shpejtësia maksimale e mundur tjerr: 1000
Konsumi vjetor i ujit në litra: 6.763,0

Programet larëse Veçoritë:

Programi Nr 16
Programi Farmer
Programi Lesh
Perde mëndafshi dhe programi
Programet këpucësh
Programi Express
Sport Speciale intensive
Sport Speciale drita
Karakteristikat strukturore

Kapaciteti Drum (l): 40
Ngjyra: E Bardhë
Door Color: e Bardhë
Display: Të 4 Programe dritë-up progresit LEDs

Përmasat:

Lartësia (inç): 85.0
Gjerësia (inç): 59.5
Thellësia (cm): 45.0
Pesha (kg): 58,5
Paketa lartësia (cm): 89,0
Gjerësia Package (cm): 65,0
Thellësia Package (cm): 51,0

ID e Produktit: 4067
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Lavatriqe: IWSC 5105

Performanca:

Efikasitetin e energjisë klasë: Një
Lahen klasën Efikasiteti: Një
Efikasiteti Spin klasë: C
Shpejtësia maksimale e mundur tjerr: 1000
Konsumi vjetor i ujit në litra: 6.763,0

Programet larëse Veçoritë:

Programi Nr 16
Programi Farmer
Programi Lesh
Perde mëndafshi dhe programi
Programet këpucësh
Programi Express
Sport Speciale intensive
Sport Speciale drita
Karakteristikat strukturore

Kapaciteti Drum (l): 40
Ngjyra: E Bardhë
Door Color: e Bardhë
Display: Të 4 Programe dritë-up progresit LEDs

Përmasat:

Lartësia (inç): 85.0
Gjerësia (inç): 59.5
Thellësia (cm): 45.0
Pesha (kg): 58,5
Paketa lartësia (cm): 89,0
Gjerësia Package (cm): 65,0
Thellësia Package (cm): 51,0

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Hotpoint Ariston

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Kuvilabi