Lavatriqe Kuvilabi

Lavatriqe: IWSE 5105

Karakteristikat dhe performanca:

Niveli i zhurmës larje (dB (A)): 59
Shpejtësia max. Spin (r / min): 1000
Kapaciteti maksimal i ngarkesës për larje (kg): 5
Niveli i zhurmës tjerrje (dB (A)): 77
Efikasitetin e energjisë Klasa: Një
Ngjyra: e bardhë
Rregullimi automatik i konsumit: Po
Orari leshi larje (Cikli Lesh): Po
Programi-mëndafshi perde: Po
Tas Poliplex: Po
Kontrollit përzgjedhës / përjashton tjerr: Po
Timer vonesë (h): Po
Marka: Indesit
Tregon: ekran të madhë digital
Lloji Kamera: Lavatriqe me thellësi të ulët.

ID e Produktit: 4068
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Lavatriqe: IWSE 5105

Karakteristikat dhe performanca:

Niveli i zhurmës larje (dB (A)): 59
Shpejtësia max. Spin (r / min): 1000
Kapaciteti maksimal i ngarkesës për larje (kg): 5
Niveli i zhurmës tjerrje (dB (A)): 77
Efikasitetin e energjisë Klasa: Një
Ngjyra: e bardhë
Rregullimi automatik i konsumit: Po
Orari leshi larje (Cikli Lesh): Po
Programi-mëndafshi perde: Po
Tas Poliplex: Po
Kontrollit përzgjedhës / përjashton tjerr: Po
Timer vonesë (h): Po
Marka: Indesit
Tregon: ekran të madhë digital
Lloji Kamera: Lavatriqe me thellësi të ulët.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Hotpoint Ariston

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Kuvilabi