Llambadar Elektro Am

Elektro Am në Ferizaj është kompani e specializuar në pasije elektrike me specializim të veqant në shitjen produkteve ndriquese për nevojat tuaja familjare dhe komerciale.

Përshkrimi i produktit

Elektro Am në Ferizaj është kompani e specializuar në pasije elektrike me specializim të veqant në shitjen produkteve ndriquese për nevojat tuaja familjare dhe komerciale.

Informata shtese

Vendi

Ferizaj

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Elektro Am