Llampa muri Light House

Llampa muri të dizajneve dhe ngjyrave të ndryshme nga marka të njohura Artemide,Lucente, Light4 etj

ID e Produktit: 1017
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Llampa muri të dizajneve dhe ngjyrave të ndryshme nga marka të njohura Artemide,Lucente, Light4 etj

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Artemide, Lucente, Light4, Ideal Lux, Lucide, Petridis

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Light House