Llampa toke Light House

Llampa toke nga marka të njohura si Artemide, Lucenta, Light 4, Ideal Lux, Lucide, Petridis,të njohura për cilësi dhe dizajne të veçanta i gjeni në Light House .

ID e Produktit: 1018
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Llampa toke nga marka të njohura si Artemide, Lucenta, Light 4, Ideal Lux, Lucide, Petridis,të njohura për cilësi dhe dizajne të veçanta i gjeni në Light House .

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Artemide, Lucente, Light4, Ideal Lux, Lucide, Petridis

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Light House