Shtofa Pacifik

Shtofa shumë ngjyrësh për modele të ndryshme dhe të gjitha moshat

ID e Produktit: 55478
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Shtofa shumë ngjyrësh për modele të ndryshme dhe të gjitha moshat

Informata shtese

Ngjyra

Bardhe, Kuqe, Verdhe

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Pacific