Motorgjenerator FMT Group

Free!

  Motorgjenerator nga: 1-3700 kva

  • me naftë, benzinë, gaz dhe me turbinë
  • monofazë  dhe tre fazor
  • automatik dhe manual
  • pa kabinë, silencioz dhe super silencioz
  • motorr të tipit: Perkins, Cummins, Oruva, Daewoo,John Deere, Mitsubishi, Lister Petter, Deutz, Iveco, Volvo, ….etj

Kategoria: .

Përshkrimi i produktit

  Motorgjenerator nga: 1-3700 kva

  • me naftë, benzinë, gaz dhe me turbinë
  • monofazë  dhe tre fazor
  • automatik dhe manual
  • pa kabinë, silencioz dhe super silencioz
  • motorr të tipit: Perkins, Cummins, Oruva, Daewoo,John Deere, Mitsubishi, Lister Petter, Deutz, Iveco, Volvo, ….etj

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: FMT Group