Stabilizator FMT Group

Stabilizator tension nga: 2-1000kva

  • monofazë  dhe tre fazor
  • thjeshtë dhe me Micro procesor
  • Statik Stabilizator

Kategoria: .

Përshkrimi i produktit

Stabilizator tension nga: 2-1000kva

  • monofazë  dhe tre fazor
  • thjeshtë dhe me Micro procesor
  • Statik Stabilizator

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: FMT Group