Keramik dhe mermer DINO

Keramik dhe mermer të ndryshëm me cilësinë dhe kualitetin më të lartë . Me dizajnet më të fundit i gjeni te DINO Shpk

ID e Produktit: 608
Kategoria: .

Përshkrimi i produktit

Keramik dhe mermer të ndryshëm me cilësinë dhe kualitetin më të lartë . Me dizajnet më të fundit i gjeni te DINO Shpk

Informata shtese

Materiale ndërtimore_Lloji

Keramik, Mermer

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Dino