Makine per pastrim Star 20 WD Danfos

ID e Produktit: 2030
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Star 20 WD M Makine per pastrim te lagesht dhe te thate me vakum.

Karakteristikat:

Rendimenti:1400W/ Ametek

Rrjedhja e ajrit:57,6L/Sec

Vakumi:2700 mm/SS

Kapaciteti:20 LT

Dimensionet e kutise: 44x44x72 cm

Pesha bruto: 15kg-13kg

Sistemi opsional: lageshti/thatesi

Motor : 1

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Danfos