Pleh për Lule Valentin

ID e Produktit: 1034
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Pleh pë bari, pisha dhe drunj dekorativë 1 Kg

Informata shtese

Vendi

Lipjani

Brendi

Valentin

Shenimet e kontaktit: