Vegla Pune Bau Market

Vegla pune si vegla elektrike dhe mekanike, auto-kozmetikë, uniforma të punës, mjete mbrojtëse për punë, vegla për molerim dhe muratim.

Përshkrimi i produktit

Vegla pune si vegla elektrike dhe mekanike, auto-kozmetikë, uniforma të punës, mjete mbrojtëse për punë, vegla për molerim dhe muratim.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Bosch, Sankyo, Varstroj, Rems, Unior, Matrix, Einhell, Makita, Wolf

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Bau Market