Centrum Era Pharm

9.90 €

Centrum është shtojcë dietike me vitamina, minerale dhe  luteinum, përmban 30 kapsulla dhe është prodhuar në Francë

ID e Produktit: 200013
Barkodi: 9120036090200

Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

CENTRUM – ka vitamina duke filluar nga vitamina A deri ZH – 30 kapsulla Prodhuar në Francë

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Barnatore Era Pharm