Feroglobin Era Pharm

9.80 €

Feroglobin janë kapsulla që ndihmojnë në formimin e hemoglobinës dhe rruzave të kuqe të gjakut , përdoret kundër anemisë, gjithsej ka 30 kapsulla, prodhohet në Angli

ID e Produktit: 200014
Barkodi: 5021265220076

Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

FEROGLOBIN- kapsulla që përdoren kundër anemisë , ka gjithësej 30 kapsulla ,prodhuar në Angli

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Barnatore Era Pharm