Floradix Alpenkraft Era Pharm

9.80 €

Floradix Alpenkraft është një sirup që ndihmon dhe lehtëson kollitjen,ndihmon fytin dhe bronket, është sirup bimor me mjaltë dhe vajra eterike .Prodhohet në Gjermani

ID e Produktit: 200018
Barkodi: 4004148047039

Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

FLORADIX  Alpenkraft sirup për fyt, për kollitje – 250 ml Prodhuar në Gjermani

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Barnatore Era Pharm