Floradix Era Pharm

11.90 €

Floradix është multivitamin në gjendje të lëngshme me përmbajtje të hekurit, që përdoret te njerzit e rritur dhe te fëmijët me mungesë të hekurit në gjakë, përmban 250 ml dhe prodhohet në Gjermani

ID e Produktit: 200015
Barkodi: 4004148057076

Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

FLORADIX është sirup multivitamin me përmbajtje të hekurit – 250 ml Gjermani

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Barnatore Era Pharm