Gravid Era Pharm

7.50 €

Gravid përmban acid folik 400mcg, hekur, vitamin C dhe fluor dhe zakonishtë përdoret tek shtatzanat për zhvillim më të mirë të fëmijës. Përmban 30 kapsulla dhe prodhohet në Itali

ID e Produktit: 200016
Barkodi: A907101606

Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

GRAVID -,acid folik plus vitamin që përdoret tek shtatzanat , 30 kapsulla , Itali

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Barnatore Era Pharm