Nalgesin S Era Pharm

3.90 €

Nalgesin S përdorët si antireaumatik, analgjetik , përmban 20 tableta dhe prodhohet në Slloveni

ID e Produktit: 200021
Barkodi: 3837000041538

Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

NALGESIN S – antireaumatik, analgjetik – 20 KapsullaSlloveni

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Barnatore Era Pharm