Nurofen Era Pharm

Nurofen janë tableta që përdoren si analgjetik, antiperitik kundër temperaturës, për dhimbje të migrenës , kokës . Përmban 12 tableta , prodhohet në Holand dhe Britani të madhe

ID e Produktit: 200022
Barkodi: 5000167055924

Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

NUROFEN – analgjetik, antiperitik, kundër temperatures – 12 kapsull Holand dhe Britani e madhe

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Barnatore Era Pharm