Pico Lactis Plus Era Pharm

7.20 €

Pico Lactis Plus përdorët kundër barkqitjes dhe vjelljes,duke regulluar florën baketriale, një paketim përmban 8 fllakona nga 10 ml , prodhohet në Itali . Një fllakon kushton 0.90 cent

ID e Produktit: 200025
Barkodi: 3902314300050

Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

PICO LACTIS PLUS – kundër barkqitjes dhe vjelljes – 8 flakona – 10 ml – Itali

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Barnatore Era Pharm