Pico Lax Era Pharm

7.30 €

Pico Lax ndihmon jashtëqitjen te fëmijët ka përmbajtje të fibrave të laktozës dhe lëngut të kumbullave, 150 ml  prodhohet në Itali

ID e Produktit: 200026
Barkodi: 3902314300012

Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

PICO LAX – ndihmon jashteqitjen te femijet – 150 ml – - Itali

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Barnatore Era Pharm