Rinoco Era Pharm

9.50 €

Rinoco është një sprej që përdorët kundër alergjisë së polenit ,ndihmon në mos kruarjen e syve,kundër teshtimës ,rrjedhjes së hundëve,përmban gjithësej 120 doza dhe prodhohet në Kroaci

ID e Produktit: 200031
Barkodi: 3850114224918

Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

RINOCO -sprej kundër alergjis së polenit – 120 doza Kroaci

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Barnatore Era Pharm