Farmerka dhe pantollona Idea

Farmerka dhe pantollona për meshkuj ngjyra të ndryshme , të gjata dhe të shkurta nga marka shumë të njohura të veshjeve si Contra, Catchmen, Clarion, Polimpier

ID e Produktit: 3617
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Farmerka dhe pantollona për meshkuj ngjyra të ndryshme , të gjata dhe të shkurta nga marka shumë të njohura të veshjeve si Contra, Catchmen, Clarion, Polimpier

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Contra, Catchmen, Clarion, Polimpier

Veshje_Tipi

Pantollona, Farmerka

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Idea