Këpuca Milano Fashion

Këpuca të modeleve dhe ngjyrave të ndryshme për meshkuj, me kualitet dhe cilësi të lartë.


Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Këpuca të modeleve dhe ngjyrave të ndryshme për meshkuj, me kualitet dhe cilësi të lartë.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Mbathje_Tipi

Këpucë

Ngjyra

Zeze, Hirit, Kafe

Mbathje_Materiali

Lëkurë, Antillop

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Butiku Milano Fashion