Setra Index 10

Setra për meshkuj me ngjyra dhe modele të ndryshme.

ID e Produktit: 300006
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Setra për meshkuj me ngjyra dhe modele të ndryshme.

Informata shtese

Ngjyra

Zeze, Kuqe, Kalter

Veshje_Tipi

Setër

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Index 10