Setra Lord

Setra për meshkuj nga firma të njohura si Lamberty, Calvin Klein dhe Vam Gils , me ngjyra dhe modele të llojllojshme.

ID e Produktit: 200081
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Setra për meshkuj nga firma të njohura si Lamberty, Calvin Klein dhe Van Gils , me ngjyra dhe modele të llojllojshme.

Informata shtese

Brendi

Lamberty, Van Gils, Calvin Klein

Veshje_Tipi

Setër

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Lord Elegant Shop