Specialitete Pule Restaurant Gagi

Specialitete të veqanta nga mishi i pules vetëm në Restaurant Gagi

ID e Produktit: 87878987
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Specialitete të veqanta nga mishi i pules vetëm në Restaurant Gagi

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Specialitete ushqimore_Mish pule

File pule, Chicken fingers, Pulë me kikirik dhe soja, Pulë me salcë florentina, Pulë me mozarella, Pulë sweet and sour, Pulë me perime, Pulë curry, Pulë me speca të kuq, Pulë vieneze

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Restaurant Cafe Gagi