Shitet

Shitet parcella-prona në qendër të qytetit të Prishtinës, zona e parë, përkatësisht tek Rr. Bajram Kelmendi (ish rr. Vellusha). Prona me sipërfaqe nga 2,8 ari dhe me lokal prej 100 m2; me daljen në rrugën kryesore në gjërsi prej 14-15 m.
Parcella posedon pëlqimin nga komuna për ndërtim të një objekti B+P+2 me sipërfaqen e saj prej 450 m2 (katërqind e pesëdhjetë). Dokumentacioni përkatës parcjellës është në rregull. Ofertat e Juaja janë të mirseardhura, çmimi sipas marrëveshjes .

Përshkrimi i produktit

Shitet parcella-prona në qendër të qytetit të Prishtinës, zona e parë, përkatësisht tek Rr. Bajram Kelmendi (ish rr. Vellusha). Prona me sipërfaqe nga 2,8 ari dhe me lokal prej 100 m2; me daljen në rrugën kryesore në gjërsi prej 14-15 m.
Parcella posedon pëlqimin nga komuna për ndërtim të një objekti B+P+2 me sipërfaqen e saj prej 450 m2 (katërqind e pesëdhjetë). Dokumentacioni përkatës parcjellës është në rregull. Ofertat e Juaja janë të mirseardhura, çmimi sipas marrëveshjes .

Informata shtese

Patundshmeri_Lloji

Shitet

Patundshmeri_Siperfaqja

2.8 Ari

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Restaurant Te Rethi
Emri: Robert
Telefoni: 044/397-973
Email: vellushaplaci@gmail.com