Shtëpia në shitje

78,000 €

Shtëpia ka 5.5 ari truall, është e banueshme, ka dy hyrje, dy korridora dhe dy banjo, ka qenë e ndarë për dy familje, posedon infrastrukturën komplete, me dokumentacion të rregullt .

Ndrrimi është i mundëshëm me banes apo dyçan ..Çmimi është shumë i volitshëm.


Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Shtëpia ka 5.5 ari truall, është e banueshme, ka dy hyrje, dy korridora dhe dy banjo, ka qenë e ndarë për dy familje, posedon infrastrukturën komplete, me dokumentacion të rregullt .

Ndrrimi është i mundëshëm me banes apo dyçan ..Çmimi është shumë i volitshëm.

 

Informata shtese

Vendi

Mitrovice

Patundshmeri_Kati

1

Patundshmeri_Ballkon

Po

Patundshmeri_Siperfaqja

5.5 Ari

Patundshmeri_Lloji

Shitet

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Restaurant Te Rethi
Emri: Naser Fejzullahu
Telefoni: 044/146-145 ,049/146-145
Email: naserfejzullahu@gmail.com