Shitet shtëpia me restaurant

Shitet shtëpia me restaurant në Ferizaj , shtëpia gjendet mbrapa kishës katolike , është tre katë , kati i parë është restaurant ,kati i dytë dhe i tretë janë për banim ,shtëpia është 12×12 , shtëpia i ka 10 dhoma , është e pakompletuar ka nevojë për investime .
Me dokumentacion është në rregull me pronar shqipëtar dhe infrastruktur të plotë.


Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Shitet shtëpia me restaurant në Ferizaj , shtëpia gjendet mbrapa kishës katolike , është tre katë , kati i parë është restaurant ,kati i dytë dhe i tretë janë për banim ,shtëpia është 12×12 , shtëpia i ka 10 dhoma , është e pakompletuar ka nevojë për investime .
Me dokumentacion është në rregull me pronar shqipëtar dhe infrastruktur të plotë.

Informata shtese

Vendi

Ferizaj

Shtëpia_Siperfaqja

400 m2

Patundshmeri_Kati

3

Patundshmeri_Lloji

Shitet

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Restaurant Te Rethi
Emri: Arben Xhokli
Telefoni: 049837749
Email: arben.xhokli@outlook.com