Peshk Restaurant Gagi

Gagi Cafe Restaurant ndër vendet më të rekomanduara për ushqim të shishëm dhe të fresket ju ofron Peshk të përgaditur nga skara.

ID e Produktit: 665487
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Gagi Cafe Restaurant ndër vendet më të rekomanduara për ushqim të shishëm dhe të fresket ju ofron Peshk të përgaditur nga skara.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Specialitete ushqimore_Peshku

File peshku, Koc, Levrek, Salmon

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Restaurant Cafe Gagi