Proper pizza

ID e Produktit: 1010
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Proper Pizza ofron këto lloje të picave : margarita, fungi, vegetariana, pershuto, pepperoni, proper, tuna, oriental, your pizza,(pica juaj sipas dëshirës)  për një, dy dhe katër persona .Si dhe extra artikuj si: ananas, misër, spec, domate, djath , qepë, ulinjë, këpurdha, vezë, përshutë, suxhuk,tuna peshk.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Specialitete ushqimore_Pizza

Fungi, Vegetariana, Pershuto, Pepperoni, Proper, Tuna, Oriental, Pica juaj, Margarita

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Proper Pizza