Pllaka Kuvilabi

Pllaka: KRC 631 TX

Dimensionet:
Gjerësia : 57.4 cm
Thellësia : 50.4 cm

Tipi i komandës : Digjitale
Lëshimi i Pllakës : Digjital 9 nivele
Fuqia e konsumit elektrik : 5900 Wat
Rrethi i pllakës : Inox
Sigurimi nga fëmijët
Prekje digjitale:
Pllaka për gatim hotpoint ariston me komandë digjitale
është e lehtë dhe shumë e thjeshtë për programimin e
pjekjes mjafton prekja e simboleve që janë në
pllakë dhe fillon përgaditja.

Tregusi i nxehtesisë:
Ky simbol tregon fuqinë e nxehtësisë në të gjitha
pllakat e keramikes hotpoint ariston
edhe kur zona e pjekjes është e ndalur,
Ky indikator tregon se zona është ende e nxehtë
tregusi i nxehtësisë ndalet kur temperatura
e zones së pjekjes është më e ulët se 60* gradë
Bllokomi i komandave:
Të gjitha pllakat e qeramikes hotpoint ariston e
kanë mundësinë e këtij funksioni që mundëson
bllokimin e komandës digjitale ku eviton rrezikun
e prekjes apo modifikimit nga fëmijët.

 

ID e Produktit: 4074
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Pllaka: KRC 631 TX

Dimensionet:
Gjerësia : 57.4 cm
Thellësia : 50.4 cm

Tipi i komandës : Digjitale
Lëshimi i Pllakës : Digjital 9 nivele
Fuqia e konsumit elektrik : 5900 Wat
Rrethi i pllakës : Inox
Sigurimi nga fëmijët
Prekje digjitale:
Pllaka për gatim hotpoint ariston me komandë digjitale
është e lehtë dhe shumë e thjeshtë për programimin e
pjekjes mjafton prekja e simboleve që janë në
pllakë dhe fillon përgaditja.

Tregusi i nxehtesisë:
Ky simbol tregon fuqinë e nxehtësisë në të gjitha
pllakat e keramikes hotpoint ariston
edhe kur zona e pjekjes është e ndalur,
Ky indikator tregon se zona është ende e nxehtë
tregusi i nxehtësisë ndalet kur temperatura
e zones së pjekjes është më e ulët se 60* gradë
Bllokomi i komandave:
Të gjitha pllakat e qeramikes hotpoint ariston e
kanë mundësinë e këtij funksioni që mundëson
bllokimin e komandës digjitale ku eviton rrezikun
e prekjes apo modifikimit nga fëmijët.

 

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Hotpoint Ariston

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Kuvilabi