Pllaka Kuvilabi

Pllaka: DK 2 KL IX

Dimensionet
Gjerësia : 29.8 cm
Thellësia : 51 cm

Tipi i komandës : Digjitale
Lëshimi i Pllakës : Didital 9 nivele
Fuqia e konsumit elektrik : 2900 Wat
Rrethi i pllakës : Inox
Sigurimi nga fëmijët

 

Pllaka për gatim hotpoint ariston me komandë digjitale është e lehtë dhe shumë e thjeshtë për
programimin e pjekjes mjafton prekja e simboleve te kjarta
që janë në pllakë dhe fillon përgaditja.
Tregusi i nxehtësisë:
ky simbol tregon fuqin e nxehtësisë në të gjitha pllakat e keramikes hotpoint ariston
edhe kur zona e pjekjes është e ndalur, ky indikator tregon se zona është ende e nxehtë.
Tregusi i nxehtësisë ndalet kur temperatura e zones së pjekjes është më e ulët se 60* gradë.

ID e Produktit: 4090
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Pllaka: DK 2 KL IX

Dimensionet

Gjerësia : 29.8 cm
Thellësia : 51 cm

Tipi i komandës : Digjitale
Lëshimi i Pllakës : Didital 9 nivele
Fuqia e konsumit elektrik : 2900 Wat
Rrethi i pllakës : Inox
Sigurimi nga fëmijët

 

Pllaka për gatim hotpoint ariston me komandë digjitale është e lehtë dhe shumë e thjeshtë për
programimin e pjekjes mjafton prekja e simboleve te kjarta
që janë në pllakë dhe fillon përgaditja.
Tregusi i nxehtësisë:
ky simbol tregon fuqin e nxehtësisë në të gjitha pllakat e keramikes hotpoint ariston
edhe kur zona e pjekjes është e ndalur, ky indikator tregon se zona është ende e nxehtë.
Tregusi i nxehtësisë ndalet kur temperatura e zones së pjekjes është më e ulët se 60* gradë.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Hotpoint Ariston

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Kuvilabi