Dituria Reiseburo

ID e Produktit: 10056
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Dituria Reiseburo si agjencion turistik vepron tash e 17  vite,  si fillim ne vitin 1996 hapë  tri përfaqesi :  në Düsseldorf e Stuttgart te Gjermanisë  dhe ne Prishtinë  duke vazhduar me pas  edhe në Bielefeld  te Gjermanise dhe në  Ferizaj- Kosovë .

Që  nga fillimi i punës e deri me sot synimi dhe fokusi ynë  ka qëne dhe  do mbetet sherbimi sa me cilësor ndaj klientit. Komunikimi i drejtëperdrejt me pasagjeret tane´, ka ndihmuar qe te arrijm suksesin kryesor ne punen dhe sherbimin ndaj tyre, por me kalimin e kohes komunikimi yne ka vazhduar ne trendin e kohes duke pasur mundsi qe sherbimet tona tua ofrojm edhe ne forma tjera si: permes  telefonit,Internetit , sms.

Falemderimi kryesor ju dedikohet pasagjerve tane qe me besimin e tyre te treguar ndaj neve, kanë bëre qe te arrijm synimet tona,

Tani kur Eksprienca  17 vjeqare , zgjerimi i shum destinacioneve  te fluturimeve , dhe  stafi profesional eshte më i kompletuar si kurr me parë,  besojm që  sherbimi  I ynë  do te jete ne harmoni me kerkesen e klientave.

Do vazhdojmë  ti mbetemi besnik sloganit tone:  „ Kënaqësia juaj – qëllimi ynë“

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Dituria Reiseburo