Tepiha banjoje Visari

Tepiha për banjon tuaj me kualitet dhe cilësi të lartë, nga Kasmir Hal. Dizajne të ndryshme të trendeve më të fundit.

ID e Produktit: 200084
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Tepiha për banjon tuaj me kualitet dhe cilësi të lartë, nga Kasmir Hal. Dizajne të ndryshme të trendeve më të fundit.

Informata shtese

Brendi

Kashmir Hal

Lloji

Tepiha për banjo

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Visari