Tepiha dhome Visari

Tepiha për dhomë me ngjyra, dizajne dhe madhësi të ndryshme nga marka e njohur e tepihave Kasmir Hal

ID e Produktit: 200086
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Tepiha për dhomë me ngjyra, dizajne dhe madhësi të ndryshme nga marka e njohur e tepihave Kasmir Hal

Informata shtese

Brendi

Kasmir Hal

Lloji

tepiha dhome

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Visari