Restaurant Edi 1

Përshkrimi i produktit

Restaurant Edi është duke operuar që nga viti 1991 , duke qëndruar kështu besnik traditës dhe klientëve të saj, duke ofruar meny kosovare të cilësisë shumë të lartë e që nuk ju zhgënjen asnjëherë. Restaurant Edi është një ndër restaurantet që frekuentohet shumë . Ju presim të na vizitoni .

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Restaurant Edi 1